Ukládání cookies

Souhlas s ukládáním osobních údajů pomocí cookies

Správce: společnost People in Safety s.r.o., IČ: 02300052 se sídlem Brumovice 248, 691 11, vedená krajským soudem v Brně, elektronická adresa: zaviacic@peopleinsafety.cz, www.nanoprostavby.cz.

  1. Správce užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení webových stránek. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu správce. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.
  2. Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google, Facebook a Seznam.

  3. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

  4. Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z podnětu návštěvníka webu, vyjádřeného   aktivním  zaškrtnutím  možnosti  "Souhlasím",  která  následuje  za  upozorněním  v  dolní  části  webové  stránky,  znějícím  následovně:  "Tento   web  používá  soubory  cookie  k poskytování služeb, personalizaci reklam  a  analýze  návštěvnosti.  Používáním  tohoto  webu s užitím cookies souhlasíte."

  5. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

  6. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány prostřednictvím:                                                    - služby Google a Youtube, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.                                                        - služby Facebook, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory  jsou  následně  společností  Facebook  Inc.  v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy.                                                                               - služby Seznam, provozované společností Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, Praha 5, PSČ 150 00, Česká republika. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Seznam.cz, a.s. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://blog.seznam.cz/stitek/ochrana-osobnich-udaju/.

  7. Vezměte,  prosíme,  na  vědomí,  že  podle  zákona  o  ochraně  osobních  údajů máte  právo:   - požadovat po správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává, - vyžádat si u správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, - požadovat po správci výmaz těchto osobních údajů - výmaz správce provede, pokud není v rozporu 
    s  platnými  právními  předpisy   a   oprávněnými   zájmy   správce,  -  v  případě  pochybností  o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

  8. Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies.

                Typ                             Název                                   Účel                                          Expirace

Cookies třetích stran     Google,Youtube     Získání statistických  informací     Dle nastavení popř.  do                                                                                                                                                        odstranění             

​Cookies třetích stran          Facebook           Identifikace v rámci reklamní                     180 dnů                                                                                                   sítě společnosti Facebook,                                                                                                                               opětovné cílení reklamy (retargeting)    

​Cookies třetích stran           Sezna                 Identifikace v rámci reklamní                    180 dnů                                                                                                    sítě společnosti  Seznam,                                                                                                                               opětovné cílení reklamy (retargeting)


9. Tyto podmínky zpracování osobních údajů formou cookies jsou platné od 1. 12. 2018